Vastuse saab ka küsimus, kas luffat ehk käsnkõrvitsat on võimalik kasvuhoone puudusel sooja seina ääres kasvatada ja kui on, siis kuidas.

Saate lõpuosa on pühendatud mõrusoola kasutamisele okaspuude turgutamisel. See on teema, mis aiarahva seas just kevadeti eriti populaarne on. Soovitusi kõikvõimalike hädade korral haarata mõrusoolalahusega täidetud aiaprits, sajab läbi arvutiekraani kümneid kordi päevas ette.

Järgmisese, aprillikuu lõpus eetrisse tulevas saates on ootel juba kaks teemat – oa-teramardika vastane võitlus olukorras, kui ei taha keemilisi taimekaitsevahendeid kasutada ning püsilillepeenra rajamine ja sinna asukate valimine tüüpilisse mändidega tihedasti täis pikitud Nõmme aeda.

Paar küsimust ehk mahub saatesse veel, seega kui kuulajatel on mõni pakiline aiandusalane probleem, siis tasub see automaatvastajasse sisse lugeda numbril 53534042.

Kui tahad küsimuse esitada kirjalikult (võimalik on lisada ka foto), saad seda teha SIIN.

Eva Luigase kõnetraat“ on aiandusalane podcast, milles tuntud aiandusentusiast ja ajakirja Maakodu tegevtoimetaja Eva Luigas kuulajate pakilistele aiandusalastele küsimustele vastates nõu ja abi jagab. Saade eetris kaks korda kuus.